Find nye veninder Assens
Date: 2017-03-01 00:47

Video: Find nye veninder Assens

Som myndighed har man en helt særlig rolle. Man kan ikke arbejde med skjulte dagsordener, og som kommunikationsafdeling i en offentlig institution er et af de store fokuspunkter at værne om sin troværdighed. Kommunikationschef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen , Hanne Arentoft, stod i 7569 med en god fornemmelse. Ikke nok med, at de havde fået en del god omtale blandt andet med indførelsen af fængselsstraf i kartelsager, så viste interessentundersøgelser også, at styrelsen var kendetegnet ved både høj kvalitet og høj troværdighed.

Sådanmark | TV 2 Fyn

Hvad vil I gøre med den data, I får ind? Hvem skal have ansvaret for at holde øje, og hvem skal reagere, hvis en potentiel shitstorm nærmer sig? Det kan være godt at lave nogle guidelines i forhold til de sociale og digitale kanaler, især hvis du arbejder i en større virksomhed, hvor flere medarbejdere arbejder med jeres eksterne kommunikation. Derudover skal du huske at ændre dine søgetermer, hvis I går i en anden retning, eller finder ud af, at I kan være endnu mere specifikke i jeres søgestrenge.

Tobaksgaardenprog 2013 Vol. 2 by Tobaksgaarden - issuu

Om en lille uge går det løs på Bornholm, når der igen i år er Folkemøde. Sidste år var aktiviteten i top. Ikke kun på Twitter, men fordelt på hele social medie-paletten, og der var især nogle organisationer og partier, der var meget aktive. Vi giver dig her et overblik over, hvordan de sociale medier så ud sidste år.

Nye tider i Det Danske Filmstudie | Kultur

Inspiration Listening , lytteværktøj , monitorering , online monitorering , overvågning , social listening , Social media , social media monitorering , sociale medier

Studiestart i en ny by byder på et hav af udfordringer for de studerende, og få mange er springet fra fx ungdomsuddannelse til universitet stort. Men også uden for studiet kan der være udfordringer. Det kan svært at finde overskud til at skabe nye relationer i en ny by uden netværk – særlig når de faglige udfordringer også presser på.

Hvorfor har nogle unge kvinder lyst at bruge en app til at finde nye veninder? Det spørgsmål får vi svar på i Sådanmark i dag, hvor Annemette Voss har besøg af kultursociolog Emilia van Hauen.

I Kræftens Bekæmpelses telt vil der være debatter om blandt andet en røgfri fremtid. Derudover har de folkelige aktiviteter, så som quizzer, en photowall, livsstils- og modermærketjek, og så har de nogle aktiviteter, der skal tiltrække den almindelige dansker. Disse indebærer for eksempel, at der bliver delt solcreme ud, og at børnene har mulighed for at prøve UV-armbånd.

Det er politikerne, som sætter rammerne for konkurrencen i Danmark, så de er ofte en relevant målgruppe for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde på konkurrenceområdet. Det bedste medie til at ramme dem er Twitter, og derfor kom styrelsen og dens talspersoner på platformen. Derudover bliver LinkedIn-profilen anvendt med henblik på rekruttering og employer branding. Alt i alt er Hanne Arentoft tilfreds med social medie-strategien, men hun bemærkede også, at implementeringen af den stadig er en stor udfordring.

Jesper Wung-Sung er født på Ærø og opvokset i byen Marstal i det sydfynske. Det er en kinesisk oldefar, der gemmer sig bag det iørefaldende efternavn Wung-Sung. Oldefaderen, der kom ud af en rig familie, var på dannelsesrejse i Europa, hvor han mødte en dansk pige og stak af fra sin kinesiske familie. Men trods forfatterens eksotiske og fremmedartede aner er det dog det danske og mere specifikt forfatterens hjemmestavn, der danner den egentlige horisont for såvel noveller som romaner.

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Find nye veninder Assens : Pics. More pics: Find nye veninder Assens.