Dating for handicap Sønderborg
Date: 2017-03-01 09:06

Video: Dating for handicap Sønderborg

Hvis I som par overvejer at begynde at swinge, er der flere ting I skal have gennemtænkt inden I starter. Sørger I for at følge vores gode råd er i bedre forberedt på at træde ind i swingermiljøet.

Forside - Swingerguiden

Du lærer andre spillere at kende og kan aftale private golfrunder. Du kan ringe til din klubs golftræffere og sætte et lokalt arrangement op, måske efterfulgt af spisning, eller suppleret med en tur i biografen, når vejret ikke er til golf. Tænk også på, at du kan kombinere familiebesøg i andre byer med et spil golf på en fremmed bane sammen med en lokal golftræffer.

Swingerklubber - Swingerguiden

Mange af opgaverne kan du med stor fordel klare selv via de selvbetjeningsløsninger, som vi stiller til rådighed. Du kan tilgå selvbetjeningsløsningerne her på vores hjemmeside eller via . Ved selvbetjening er du ikke afhængig af åbningstider, men kan betjene dig selv, når det passer dig.

Jobnet forside

Hvis du ikke har mulighed for at betjene dig selv på nettet, kan du altid få hjælp i borgerservice. Du kan også frit benytte vores borger pc’er, som vi stiller til rådighed i vores borgercafé. Her vil der være medarbejdere, som kan hjælpe dig i gang og svare på dine spørgsmål.

For knapt et år siden skrev vi om at Adam & Eva var ved at åbne en swingerklub i Nordsjællandske Allerød. Den gang blev planerne udsat på ubestemt tid, men i går tirsdag åbnede den nye Swingersfun i Allerød. Klubben er placeret tæt på S-togs stationen og er der med nem at komme til med S-tog fra København. Vi har endnu ikke været forbi klubben, så vi kan ikke give jer en beskrivelse af den endnu. Så snart beskrivelsen er klar offentliggøres den her på . Vi bag byder Swingersfun velkommen og ser frem til, at det nu er nemmere for Nordsjællandske swingere at besøge en swingerklub.

Har I en opgave om swingermiljøet og har I brug for råd og vejledning til jeres opgave, så kontakt gerne os fra .

Hvis du er i tvivl om hvilken billet, der passer bedst til dit behov, så prøv vores billetguide. På billetguiden har vi samlet de forskellige billettyper i en oversigt, som du kan filtrere.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til fx digital selvbetjening er du altid velkommen i borgerservice. Du kan henvende dig personligt, ringe eller sende en mail til os.

Golftræf har ca. 855 medlemmer af begge køn og fordelt over hele landet. Golftræf er opdelt i 8 regioner, Sjælland, Fyn-Sønderjylland, Midt-Nordjylland. Hver region har sin egen styregruppe, der arrangerer regionens turneringer, så du får tilbudt turneringer indenfor korte afstande.

Hvis din virksomhed 798 nsker at ans 785 tte flygtninge i integrationsuddannelse (IGU), kan du publicere ledige IGU jobs p 779 Jobnet.

Dating for handicap Sønderborg : Pics. More pics: Dating for handicap Sønderborg.