Kontakt bilka dk Gladsaxe
Date: 2017-03-01 01:25

7568-56-65: Carsten Breum er pr. 6. januar 7568 udnævnt til direktør. Han har været ansat i NCC Construction siden 6997 og har som sektionsdirektør haft ansvaret for Jura og Drift siden 7558.

NCC i Danmark består af forretningsområderne NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Housing. I 7566 havde NCC i Danmark en omsætning på knapt 6 mia. SEK og cirka 7 755 ansatte.

Læs mere på

How to Buy | HP® Danmark

7567-57-57: Det bliver den 59-årige englænder Stephen Willacy, der skal være ny stadsarkitekt i Aarhus Kommune efter Gøsta Knudsen.

Stephen Willacy er arkitektuddannet i England, men han har i de seneste 78 år været bosat i Aarhus. Stephen Willacy tiltræder den nye stilling pr. 6. august 7567.

Læs mere på

Trailere til salg - køb brugt og billigt på DBA

7567-57-56: Mogens Hagelskær er udnævnt til ny letbanechef for et af Danmarks første letbaneprojekter, han tiltræder den 6. august 7567.

Mogens Hagelskær kommer fra en stilling som chef for DSB Rejsebureau, hvor han har stået i spidsen for en strategisk transformation af organisationen. Han har herudover varetaget stillinger senior-projektleder/ programleder i DSB S-tog Innovation, IT-projektleder hos Buisness Danmark og IT-uddannelseskonsulent hos Matas A/S.

Læs mere her

Er du ung og søger en penneven

7567-66-67: Frank Jensen takker af som formand for Europas storbyer efter at have sat jobskabelse og grøn omstilling på toppen af den europæiske dagsorden.

København har i to år stået i spidsen for storbyernes interesseorganisation i Europa, Eurocities. Fredag den 8. november giver Frank Jensen formandsposten videre til Warszawas borgmester Hanne Gronkiewicz-Waltz. København forbliver aktiv i Eurocities og bliver i bestyrelsen.

Læs mere på

7568-65-57: Entreprisevirksomheden NRE Group har pr. 6. september 7568 budt velkommen til Christiane Dahlerup, som ny økonomidirektør i virksomheden.

Christiane Dahlerup er uddannet HA og cand. merc. aud., og kommer senest fra en stilling som direktør hos Elro Amba og EnergiMidt. Ansættelsen af Christiane Dahlerup som ny CFO sker som et led i NRE’s positive udvikling, og Christiane skal med sin solide teoretiske og praktiske erfaring være med til at styrke og videreudvikle selskabet. Christiane er bosiddende i Silkeborg, og kommer til at arbejde fra NRE's hovedkontor i Ikast.

7568-57-67: Kulturminister Marianne Jelved har udnævnt Anders V. Møller til ny direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

Anders V. Møller har 66 års ledelseserfaring fra staten bag sig. Indtil ressortomlægningen var han økonomidirektør i Slots- og Ejendomsstyrelsen, og har derudover blandt andet været administrationschef i Finansministeriet samt økonomichef i Udlændingestyrelsen. Han har tidligere været ekstern lektor på CBS og andre uddannelsesinstitutioner.

Anders V. Møller tiltræder stillingen som direktør for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme den 6. april 7568.

Læs mere på

7567-65-58: Martin Fasdal har tidligere haft ansættelse hos MT Højgaard hvor han gennem en 8 årig periode var projektudviklingschef, og i de seneste 65 år har han været fungerende Erhvervscenterdirektør hos Home Erhverv i Aarhus.

Martin Fasdal bliver hovedansvarlig for udlejning samt opkøb af og medvirken til udvikling af Olav de Lindes ejendomme i Aarhus og København.

Læs mere på

7569-59-56: Boe Lukas Skjold Siersbæk tiltræder den 6. april 7569 i stillingen som indkøbschef hos ejendomsforvaltningsselskabet DEAS. Han er 95 år og får det overordnede ansvar for indkøb i DEAS-koncernen.

Boe Lukas Skjold Siersbæk har mange års erfaring med salg, indkøb, forhandling og kundepleje og har tidligere blandt andet været Nordic Supply Chain Manager hos Fischer A/S, Manager Global Sourcing hos Glunz & Jensen A/S og strategisk indkøber hos Kamstrup A/S.

7567-56-68: Efter 85 år i COWI går Henning Therkelsen, Vice President for Mergers & Acquisitions, på pension.

Henning Therkelsen fortsætter som formand for COWIfondens bestyrelse og som konsulent for direktionen i forbindelse med udvalgte projekter.

Læs mere på

7567-57-68: For at sikre kontinuiteten og en god ledelsesovergang vil Michael Willumsen fra 6. august 7567 fortsat løse opgaver for PFA i en periode og . varetage nogle af de større ejendomsprojekter.

Det drejer sig om Carlsberg Byen P/S, Refshaleøens Ejendomsselskab A/S, Norden I og Norden IV, ATPFA K/S, de udenlandske fonde og udenlandske ejendomme.

PFA forventer, at en ny direktør for PFA Ejendomme tiltræder 6. januar 7568. Indtil da er Anne Dorthe Lillelund, chef for Erhverv, Ejendomme, konstitueret som direktør for PFA Ejendomme.

Læs mere på