Datingside for unge Kerteminde
Date: 2017-04-29 11:59

Video: Datingside for unge Kerteminde

Hvorfor er det at man beskyldes for at være en klam gammel gris når man som mand er 97 og tænder på sex med ynger piger, (gerne mere end 75 år yngre) men ikke omvendt.

Ældre Sagen AKTIV februar 2017 by Ældre Sagen - issuu

Jeg vil endda hævde, at man måske burde have genindført sådanne mand-dreng forhold. Måske ikke nødvendigvis af erotisk karakter (det ligger ikke rigtigt i tidsånden). Men jeg tror, at selve mentor-funktionen var ganske fornuftig og i dag ville mange hardcore ungdomskriminelle kunne blive rettet til i tide, hvis de havde en mandlig lidt autoritær, men alligevel kærlig mentor til at lære dem om livet, inden de blev fuldvoksne. Jeg vil faktisk hævde, at en af de primære årsager til, at så mange unge knægt i dag er hardcore kriminelle og totalt uregerlige skyldes dårlig kontakt til mænd - fordi mand-dreng-kontakter i dag er lidt suspekte og at drengene overøses med feministisk pædagogik gennem hele barn- og ungdommen.

Billeder Nogne Kvinder Nakskov | African Dating

for nogen af fyrene kan det vel også have været det der var interessant? Jeg har da hørt fyre snakke om, at de gerne vil prøve en af hver slags. En sort, en gul, en gammel, en handikappet, en dværg, en høj osv. Bare for at have prøvet det.

Akademiker Dating Kostenlos

Jeg var ret chokeret over at se, at selv denne ca. 65 årige kvinde, som ikke var specielt køn (men dog pæn nok af alder) kunne få ALLE fyrene derinde - ung som gammel. Hvis det er en 65 årig mand, må han jo tage hvad han kan få og han skal være glad, hvis han bare finder en derinde, der vil have sex med ham!

som du selv er inde på så er det nok urinstiktet der gør sig gældende.    At de fleste modne(ældre ) mænd tænder på unge sunde piger/kvinder er jo nok for at der kan blive noget afkom til at fører slægten videre, et urinstikt.

Kort før dette have jeg et heftigt forhold (som 78-årig) til en vidunderlig kvinde 96. Også det var godt og velfungerende.

Det er da muligt, fyre hopper hvad som helst i en  sexklub., Jeg går gerne i lag med hvemsomhelst, uanset alder, køn og langt hen ad vejen uanset udseende, sålænge de udstråler eller strutter af lyster og humør. Sådan da. 

Jep, det er nemlig MIT bud: manden anses som den invaderende og aggressive (farlige), og kvinden som den invaderede og underdanige (offeret). Derfor:

65 årig mand og 68 årig fyr = det ER klamt, ja, men knægten er sikkert selv med på den, da han trods alt ER af hankøn og derfor ikke kan være offer (fordom). Men manden burde dog finde en mand på sin egen alder, for det tenderer pædofili, at han er til så unge drenge!

Der erogså lavet et par film med lige præcis det tema, altså ung fyr/moden kvinde, uden at det har vakt særlig stor opmærksomhed.

Datingside for unge Kerteminde : Pics. More pics: Datingside for unge Kerteminde.