Find en ven via mobil Albertslund
Date: 2017-03-01 16:37

Video: Find en ven via mobil Albertslund

Skal du give en gave til en person som elsker FIFA? Hvad så med at give ham det nyeste FIFA der er lige i øjeblikket. Der er endda kommet noget helt nye funktioner i denne udgave som gør spillet endnu bedre. En af de ting er 8775 The Journey 8776 , hvor man som én spiller skal spille sig op fra den laveste række i England til den øverste liga.

Find, lås eller ryd en mistet Android-enhed - Hjælp til

Det er ikke kun jordomrejser, vilde eventyr og fjerne rejsemål, brugerne søger rejsevenner til. Allerede nu er der opslag om juleferier på siden. Også charterferier bliver der søgt rejsepartnere til af folk i alle aldre. Blandt andet af Ditte, som åbenbart ikke er begejstret for det danske efterår, og mangler en rejseven til at tage sydpå: ’Destinationen er underordnet for mig, bare der er varmt.’

Gaver til ham ← Find gaven blandt disse 25 gaveideer til mænd!

Sådan begynder en af de mange indlæg på hjemmesiden , som forbinder folk, der gerne vil se verden, men som ikke har lyst til at rejse alene. Og som ikke kan lokke familie eller venner med på ferien.

Om Find mine venner - Apple-support

Bungyjump er ofte noget man forbinder man gør i udlandet ud fra broer, som ligger højt oppe i luften. Men det er faktisk også muligt at prøve i Danmark, nærmere betegnet i København. Her er der bare ikke en bro han skal springe ud fra, men i stedet en kran. Han vil skulle hoppe ud fra 69 m højde og udover vandet.

Er der noget vi mænd elsker, så er det gadgets. Og en drone som kan filme (endda med et  HD -kamera) ligger helt oppe i toppen af fede gadgets. Og det er netop det, som denne Hubsan X9 Cam Plus Quadcopter kan.

P-bøder er noget af det mest irriterende der findes. Og især de bøder, hvor man har glemt at sætte p-skiven. Dette kan man dog undgå med en Park 8767 n 8767 Go elektronisk p-skive. For den sætter nemlig selv p-skiven, når hans bil stoppes. Du kan endda bruge deres app. Med den kan du se, hvor din bil holder samt hvornår din parkeringstid udløber.

Er det en rigtig fitnessfreak, som du skal give gave til? Så skal du overveje denne badevægt. For dette er ikke bare en helt almindelig badevægt. Nej, dette er en såkaldt intelligent badevægt som kan måle vægt, fedtprocent, hvilepuls samt luftkvaliteten i rummet. Og den kan endda synkroniseres trådløst med en app i din smartphone.

Problemet med mange powerbanks er, at de ikke så kønne at se på. Det er der heldigvis rådet bod på med denne powerbank, som er lavet i et lækkert design, så du ikke længere skal være flov over at tage din powerbank frem. Den findes både i en lille og stor udgave, hvor den store udgave kan oplade hele 7 enheder samtidig.

De fleste mænd er vilde med fart. Og et sted hvor man kan opleve fart, er på GoKart banen. Med denne oplevelse kan han prøve GoKart Europas  største GoKart bane, som ligger i Aarhus. En helt unik bane, som bare skal opleves. Man kan både vælge 65, 85 og 65 minutters kørsel afhængigt af, hvor lang tid man vil køre på banen.

Appen Find mine venner på kan kun vise dine venner og deres lokalitet eller ændre indstillinger for deling af din egen lokalitet. Hvis du vil tilføje venner, skal du bruge en iOS-enhed.

Find en ven via mobil Albertslund : Pics. More pics: Find en ven via mobil Albertslund.