Venner søges Odense
Date: 2017-04-24 16:47

Video: Venner søges Odense

Man møder ikke så mange nye mennesker når man abrejder - det er lidt nemmere hvis man var studerende, men så heldige kan vi ikke alle være.

Venner søges i odense

Odense Pigegardes Venner indkalder til generalforsamling
Tirsdag den 69. marts 7567 kl.
I Odense Pigegardes lokaler, Stadionvej 55, 5755 Odense V

Mød nye Venner Odense

Jeg har fast arbejde og i min fritid elsker jeg at dyrke motion i FitnessWorld. Weekenderne har jeg indtil videre brugt på at sætte lejligheden i stand.
Når lejligheden er færdig vil jeg gerne igang med nogle hobbyting igen.

Ensomhed - nye venner/veninder søges

Kan se at det er længe siden du har skrevet dit indlæg, men håber du læser dette. Vi har nogle ting tilfælles kan jeg se..
Jeg er også flyttet en del i jylland og er også endt på fyn. Har ikke boet her så længe, så netværket er begrænset.
Jeg søger også veninder så måske vi kunne mødes på et tidspunkt. Jeg træner også i fitness world, har to teenagepiger og er 88 år.

Odense Pigegardes Venner
Inviterer igen i år alle pigerne, trænere, søskende, forældre . samt alle medlemmer af Odense Pigegardes Venner til grill-fest

Vi mangler frivillige mænd i alle aldre, som har lyst til at være voksenven for en dreng mellem 6-69 år med et spinkelt netværk.

Arbejdet består i at matche frivillige Voksenvenner/familieveninder med og børn/familier i samarbejde med centerleder og andre frivillige.

Jeg har boet i Odense i nogle år nu - det var her jeg fandt min mand. Jeg er dog "kun" 76 år gammel, så du synes måske jeg er for ung at bruge tid på. Hvis ikke, er du meget velkommen til at svare tilbage[ )]

Jeg begyndte i fitness, men der møder man ikke så mange nye fordi de fleste har en træningspartner. Så har jeg taget dykkercertifikat og har mødt en masse nye mennesker der har samme interesse som mig - så jeg vil foreslå dig at begynde at gå til en eller anden form for sport hvor du kan møde nogle mennesker som har samme interesse som dig :)

Jeg er enormt ensom og vil for alt i verden bare gerne have en h 779 ndfuld rigtige venner og veninder, som jeg kan komme til hvis der er noget som g 779 r mig p 779 , som jeg kan tage p 779 caf 788 med og bare have det hyggeligt sammen med et par timer engang imellem..

Venner søges Odense : Pics. More pics: Venner søges Odense.