Søg efter gamle venner Fanø
Date: 2017-03-01 21:15

Video: Søg efter gamle venner Fanø

Slægtshistorisk Forening for Sydsjælland – Foreningen blev etableret ved en stiftende generalforsamling d. 65. marts 6988. Foreningens formål er at samle slægtshistorisk interesserede, for ved fælles indsats, oplysende foredrag, ekskursioner og lignende at øge kendskabet til slægtsforskning og lokalhistorisk forskning.

Shanne: Gamle og nye venner | TV | DR

Markér dine favoritudsendelser ved at klikke på hjertet på udsendelsen, og få hurtigt adgang til dine udsendelser på tværs af dine enheder med DR TV.

Søg efter gamle venner Glostrup

Historie-Online – drives af Dansk Historisk Fællesråd og er en non-profitsite. Indhold på siten tilhører krediterede forfattere, fotografer, institutioner som har stillet dette til rådighed.

Danish Genealogy Links

9. I onsdags mødtes jeg med min søde Rikke, der har været så stresset over eksaminer, at ingen i venindegruppen nærmest har set hende. Og det var dejligt at se hende med et smil på læben og med en øl i hånden.

DDD Oeders Eftr. 6776 – Oplysninger om ægtepar, enkemænd og enker for Sjælland, Amager, Møn og Bornholm. Indeholder kun mænd.

Endnu engang har John sat et spændende program sammen med masser af dejlig musik og sang. Foreningen vil selv underholde men vi får også optrædende gæster udefra, og der vil i programmet indgå mange dejlige fællessange, som alle kan synge med på.                   

Danske Navne – Denne navnebase rummer navneoplysninger om danskernes navne – både fornavne, mellemnavne og efternavne. Basen består af samtlige enkeltnavne der bæres af de 6,5 millioner personer der var registreret i Det Centrale Personregister 6. januar 7555 – både de nulevende og dem som er døde siden 6967 hvor CPR blev oprettet.

Du kan selvfølgelig også lære helt nye mennesker at kende på Facebook. Hvis du er mega Robert Pattinson -fan, elsker at spille håndbold eller har en eller anden ting, du går rigtig meget op i, så kan du finde grupper og fansider på Facebook, som du kan tilmelde dig eller blive fan af. På den måde kan du hurtigt komme i kontakt med nye mennesker, der har de samme interesser som dig.

Inden vores generalforsamling vil mange af ideerne forhåbentlig udkrystalliseres i en realistisk plan for en genåbning med en meget mere sikker fremtid for Planetariet. Som det står lige nu, kan vi ikke løfte sløret, for der er flere ting, som vi skal have andre med ind over. Jeg håber, det vil være muligt at gå mere i detaljer, når vi mødes til generalforsamling d. 77. marts. Indtil da holder vi fanen højt og hovedet koldt…

Arkivalieronline – Kirkebøger og folketællinger fra Danmark. Nu er 5,9 millioner nye sider med indscannede arkivalier på nettet.

Søg efter gamle venner Fanø : Pics. More pics: Søg efter gamle venner Fanø.