Happn ny dating app Vejen
Date: 2017-04-25 01:25

Video: Happn ny dating app Vejen

- Det bliver lidt klichéagtigt, hvis man bare ser på udseendet, og man ikke ved, hvad indholdet er. Det er kontakten, og det at se mennesket inde under - ikke bare facaden, siger Lise Nellemann.

Hjælp til singlelivet: See you there! - ChriChri

Lige nu der er Happn desværre kun tilgængelig i Paris, Berlin og London. Tallene for antal af brugere ser lovende ud, og der skal nok komme noget mere fart på i takt med at den rullet ud i flere lande. Vi ser en potentiel fornuftig fremtid i den, fordi hvem vil ikke gerne vide om personen fra køen i Netto, der smilede så sødt, nu var et muligt match?

Ny dating-app vil udfordre Tinder - skal du prøve? | SE og HØR

Læs også:
Rigmand lancerer ny dating-app: Sådan adskiller den sig fra Tinder og Happn

Cyklede du forbi kærligheden i morges? - Relationer

Som med alt andet, så er der workarounds til apps. Og her er to måder du kan få det optimale ud af Tinder og Happn på. Endda uden at flytte dig fra din seng eller dit skrivebord. Snyd, vil nogen mene. Andre to fluer med ét smæk.

- Som Nytaarsgave, jeg ønsker mig en Mand med anset Stilling og god Forstand. Jeg ser godt ud, er intelligent og god, er formuende Så fat blot Mod.

Rigmanden havde bedt sine Facebook-venner om hjælp til at finde et godt navn til det nye forretningseventyr, men endte med at benytte det oprindelige navn, som han og folkene bag havde arbejdet med: Sposing, der ifølge Seier selv er en forkortelse af ’supposing’ – altså at formode eller antage.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

»Den næste generation af programmer vil altid være aktive i telefonerne, og derfor vil matchmakingen heller ikke ske med den forsinkelse, der trods alt kan være i Happn og Tinder,« siger Radil.

Læs også Populær dating-app vil nu tage penge fra brugere

I midten af 6995’erne rykkede mange over på online datingsites for at søge kærligheden, og de seneste par år har flere tusinde danskere, såvel unge som gamle, downloadet dating-apps som Tinder eller Happn.

Happn ny dating app Vejen : Pics. More pics: Happn ny dating app Vejen.