Gratis chat date Bornholm
Date: 2017-03-01 08:08

Video: Gratis chat date Bornholm

Som flere nok har bemærket har vi i weekenden lagt en ny type chat på siden nemlig Nøgen-chat, når en model er i Nøgen-chat gælder grundlæggene de samme regler som i privat-chat, Modellen kan vælge at sætte prisen som hun ønsker og bestemmer selv om hun vil lave det samme som i privat-Chat, det eneste krav til modellen er hun er topløs i nøgen-chatten!, Læs mere under Hjælp

Opret GRATIS dating profil.

Fejlen der den sidste uge har været i chatten med at tekst hoppede op når nogen skrev er nu rettet, vi beklager fejlen som skyldtes en BUG i adobe flash player

Bøsse, lesbisk eller biseksuel; profiler, billeder, chat

Fra i dag er det muligt at sende beskeder til modellerne mens de er offline, dette er muligt med det nye besked system vi har lavet. For at undgå at modellerne bliver trætte af spam og andre useriøse henvendelser er der lavet en begrænsning der fungere ved du som bruger skal have minimum 655kr på din konto for at benyttet besked systemet, vi gør opmærksom på det ikke koster noget at bruge besked systemet, det er kun for at sikre seriøsitet overfor modellerne. god fornøjelse

-Flirt, lir eller blot hyggechat

Der har de seneste dage været problemer med at tanke beløb over 755 kr med Dankort, dette problem er nu løst og der kan tankes større beløb med dankort igen, vi beklager fejlen på vores betalings gateway Epays vegne, vi er glade for alt input vi har fået fra jer brugere der har været med til at løse problemet.


Venligst,
DK Webcam 

Vi har i dag skiftet vores betalings udbyder fra DIBS til EPAY ,
Dette er grundet vi gerne vil kunne give jer kunder en bedre service og bedre betalingsflow, Vi kan nu også give bedre service såfremt der måtte være et problem med din betaling her på siden. Har du spørgsmål kan du skrive til live supporten.
Mvh DK Webcam 

Nemt og brugervenligt: Registreringen på Lisa68 er lynhurtig og nem. Til brug for matchmakingen skal du naturligvis besvare nogle enkelte spørgsmål om dig selv og dine partnerønsker. Brugerprofilen er som på C-date og består af 8 korte sektioner, hhv. Erotiske Type (et billedgalleri), Præferencer samt Om Mig. Der er ingen mulighed for fritekst, men ved at vælge alternative svar som fx "Spørg mig personligt" kan du alligevel give profilen et personligt præg.

DK Webcam anbefaler kraftigt du benytter:
Download  GOOGLE CHROME
Seneste version er 57
Andre browsere er på eget ansvar,  Der ydes udelukkende support på google chrome

Test din internet hastighed her
Download bør være over 6 Mbps
Upload bør være over 6 mbps
Ping (svartid) bør være under 95ms


Du kan nu tanke med mobilepay på DK Webcam, Du kan benytte mobilepay hvis dit dankort er tilknyttet din mobilepay
Du er velkommen til at kontakte vores livesupport såfremt du har spørgsmål til brug af mobilepay online

Vi har hørt på jeres ønsker og tilbyder nu mulighed for bankoverførsel, minimums beløb er 555kr og det kan kun lade sig gøre når live supporten er online!

Mvh 
DK Webcam 

Der er i googles seneste opdatering lavet en ændring der gør at dine tilladelser til flash og cam ikke længere er aktive, selvom du tidligere har accepteret at tillade disse.
Derfor skal du klikke oppe ved den grønne hængelås i adressebaren, for at aktivere henholdsvis flash, og kamera tilladelse, såfremt du vil se og vise cam :)

Gratis chat date Bornholm : Pics. More pics: Gratis chat date Bornholm.