En kæreste til mor kanal 4 trailer Vejen
Date: 2017-04-24 21:06

Video: En kæreste til mor kanal 4 trailer Vejen

»Børn giver jo deres hjerte væk, og det er mit ansvar at passe på dem. De lever sig jo ind i det og går all in, og de har også spurgt til, hvorfor det ikke blev Morten og mig. Så jeg fortsætter i fremtiden med, at jeg vil være helt sikker på, at det er en fyr for mig, inden de bliver involveret.«

En kæreste til mor | Discovery Networks Danmark – Efterår 2016

Hvis der fandtes en metode, hvor børn kunne gro udenfor en livmoder, kunstigt, og hvor det var et donoræg fra en kvinde, ville det så være acceptabelt?

Hvad er formålet med en date? - er du klar til kærligheden?

Der er det galt med Nationen at den består af en masse drive-by nedrakning a la min: "mest himmelråbende åndssvage" kommentar.

En kæreste til mor | Season 1 | Episode 1 | Kanal 4 (Home

- Det er svært for børn at se deres far eller mor pludselig være optaget af en anden voksen, hvis det sker hurtigt efter bruddet. De føler jo, at deres forældre er anderledes, nu hvor de er alene med dem. Hvis de så også er blevet forelskede i en ny partner, så virker de måske endnu mere anderledes.

Hvem vil ikke gerne have mere selvværd? Som om man kunne købe den slags på flaske. På køl, ved siden af mælken. Desværre, nej – men her er tre ting du som kæreste-søgende single med fordel kan opøve som en genvej til at have det bedst muligt med at være dig. Nå ja, og bonuseffekten er at du fremstår mere attraktiv på andre.

Når barnet og kernefamilie-forestillingen vinder pladsen som det allerhelligste, bliver (især single-) forældre klemt. Men de reagerer og bruger nye muligheder for at skaffe sig en identitet og et legitimt råderum, hvilket er det der sker nu.

»Jeg har altid undgået at involvere mine børn, når jeg har datet mænd. Det har været vigtigt for mig, at de først har mødt nogen, når jeg selv har været helt sikker på ham. Derfor var det lidt interessant at se, hvordan oplevelsen ville være, men jeg er kun blevet bekræftet i, at jeg indtil nu har gjort det rigtige,« forklarer Siska og uddyber:

Fedt indlæg! Du glemte lige 8775 du ser træt ud 8776 . Ja hvad havde du regnet med?!? Jeg er oppe hver anden time for at amme. Selv klart jeg ser træt ud. Og en anden gang hvor min søn var utilfreds efter en amning pga en bøvs der ikke rigtig ville ud og der så kom en kommentar henvendt til min søn : 8776 smagte mælken ikke godt? 8776 sikkert sagt i spøg men man taler ikke grimt om en ammende mors mælk! No!

Jeg skal snart føde mit 8. Barn, de andre 7 er forholdsvis 6 og 9 år, og jo gu fanden er jeg da bange for det!! Men er du nød allerede at hyle mig ud af den nu

Det kan man umuligt vide efter bare én enkelt date, uanset hvad romantiske chick-flicks ellers har haft af bud på den slags.

En kæreste til mor kanal 4 trailer Vejen : Pics. More pics: En kæreste til mor kanal 4 trailer Vejen.