Chat sider for unge gratis Bornholm
Date: 2017-04-26 11:59

Video: Chat sider for unge gratis Bornholm

Hvad enten du bare vil hyggechatte lidt eller måske vil prøve at lede efter en fremtidig partner i cyberspace, så er chat en god mulighed for at skabe kontakt på en sikker og bekvem måde. Der sidder masser af andre, der ligesom dig søger nogen at hyggesnakke med, så det er bare at komme igang!

Angstforeningen - Socialfobi

BANEN - et mødested for unge voksne
København
Voksne, der er for unge til at kalde sig ældre og for gamle til at kalde sig unge har fået et sted at mødes, lave mad og hygge sig. 
Mødestedsaktiviteter for unge voksne mellem 75 og 55 år
Organisation: Hovedstadens Røde Kors

De bedste gratis chatsider - - Gratis dansk chat

Her kan du chatte 6-til-6 en med en voksen rådgiver. Vi sidder en masse frivillige voksne og vi vil gerne lytte og hjælpe dig med at sætte ord på de tanker og følelser, du går med lige nu. Med vores ord kan vi forsøge at støtte og rådgive dig.

-Gratis Dating Sider For Unge Chat

Der er ikke særlig mange aktive profiler på siden. De gange jeg har tjekket har der kun været 75-85 fyre online. På de mest populære danske sider er der tusindevis af fyre online rundt. Sammenholder man det med prisen som ligger langt over hvad de danske sider koster (omkring 855 kr pr. måned) er det simpelthen ikke værd at bruge tid på den.

Ung På Linie
Telefonlinie og chat om ungdomsspørgsmål af unge for unge. 
Organisation: Ungdommens Røde Kors
Åben: Telefon og chat alle hverdage 69-77 og søndage 69-77 
Telefon: 75 67 65 55

Her er tale om en dansk datingside for unge der har eksisteret i mange år. På grund af sidens lange levetid er den ret veletableret med en lille fast skare af brugere. Der er dog aldrig rigtig blevet gjort så meget ud af siden, og den fremstår forældet. Dog vil man nok kunne finde en kæreste herinde hvis man ikke er alt for kræsen. Prisen er lav, men man må også sige at man får hvad man betaler for. Jeg kan ikke se nogen oplagt grund til at vælge denne side når der er andre der er så meget bedre, men den må næsten have sin eksistensberettigelse siden den stadigvæk eksisterer.

Imens du leder efter den rigtige chat for dig, så kan du skrive med andre brugere af i vores indbyggede og selvfølgeligt helt gratis chat, hvor du både kan chatte offentligt og skrive privat. Hvis du er den eneste i chatten, så bliv hængende lidt, for der skal nok komme flere til.

Vi tilbyder anonym og gratis chat med en række chatrooms, som er opdelt efter emner.

Som bruger af er du indforstået med at overholde vores regler. Vi anbefaler, at du læser vores råd om sikker chat , inden du starter med at chatte.

Sidens absolut største problem er at der er meget meget få brugere. Det betyder at chancen for at finde den man lige præcis passer sammen med er ret lille. Prisen er som sådan ok, men set i forhold til det lave antal profiler er den ikke ligefrem billig. Designet på siden er ikke topmoderne, men det er dog nemt at finde rundt i, og det er jo i bund og grund det vigtigste. Pointen er nok at det for unge mennesker ikke er førstevalget, mens det for en anden type bruger vil være en oplagt side.

er en af de ældste dating sider i Danmark med fokus på frække oplevelser og flirts. Her kan du få et medlemskab ned til 89 kr om måneden ved køb af et års medlemskab.

Chat sider for unge gratis Bornholm : Pics. More pics: Chat sider for unge gratis Bornholm.